Τα φίλτρα που εφαρμόσατε δεν επιστρέφουν αποτελέσματα!
Βελτιώνω την πόλη μου: Αιτήματα - Παράπονα - Προτάσεις
Η εφαρμογή επιτρέπει σε όσους ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το Δήμο Θέρμης να αναφέρουν τοπικά προβλήματα όπως: πεταμένα σκουπίδια, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, κλπ. Οι καταχωρήσεις συνοδεύονται από σχετική φωτογραφία.

Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης, αλλά και να σχολιάσουν και να δώσουν θετικές ψήφους στις υπάρχουσες καταχωρήσεις.
You are here:   Home
| + - | RTL - LTR

Αποποίηση ευθυνών / Όροι χρήσης

Αποποίηση ευθυνών:

To chem-lab.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο που αναρτούν οι χρηστες του. Εάν συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα διαγράφονται άμεσα για την προστασία του ιστοχώρου αλλά και του ίδιου του χρήστη που ανέρτησε το υλικό. Η υπηρεσία παρέχεται με στόχο να φανεί χρήσιμη και απαιτεί την σύνδεση του χρήστη πριν την ανάρτηση είτε μέσω του ίδιου του ιστοχώρου είτε μέσω συνδεδεμένου λογαριασμού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Όροι χρήσης:

Δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα που να προσδιορίζουν το χρήστη. Ο ιστόχωρος χρησιμοποιεί session cookies για την ορθή λειτουργια του (μετάβαση από την μία σελίδα στην επόμενη σε λογική αλληλουχία) και όχι για την αναγνώριση των χρηστών του. Εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση session cookies μην χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες του ιστοχώρου.

Το οπτικό υλικό (φωτογραφίες) καθώς και τα κείμενα αποτελούν προϊόν των χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το δημιουργό του ιστοχώρου. Το υλικό αυτό αναρτάται και αποθηκεύεται στον ιστόχωρο ο οποίος λειτουργεί ως μέσο προβολής και μόνο. Το οπτικό υλικό πρέπει να έχει αποκτηθεί νομίμως ή να αποτελεί πρωτότυπο έργο του χρήστη που το αναρτά ενώ εξαιτίας της φύσης του θα πρέπει να έχει ληφθεί μόνο σε δημόσιο χώρο και σε χώρους όπου δεν απαγορεύεται ή δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση φωτογράφησης (πχ στρατόπεδα, διαβαθμισμένοι χώροι του κράτους κ.α.).

Είναι θεμιτό να αποκρύπτεται οποιοδήποτε χαρακτηριστικό οχήματος ή προσώπου χωρίς όμως αυτό να είναι εξαρχής απαραίτητο καθώς η φωτογράφηση αφορά αποτύπωση δημόσιων χώρων σε κοινή θέα.

Η υπηρεσία ελέγχεται σε καθημερινή βάση και τουλάχιστον μία φορά ανά 24 ώρες για την ορθή χρήση της και ουδεμία ευθύνη δεν φέρει ο ιστόχωρος για καθυστερημένη απάντηση του διαχειριστή σε μηνύματα, σε αναρτήσεις ή σε περιπτώσης δυσλειτουργίας ή περιορισμένης πρόσβασης (downtime κλπ).

Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ιστοχώρου.

Εάν ο οποισδήποτε θεωρεί πως θίγεται από κάποια ανάρτηση (κείμενο ή φωτογραφικό υλικό) παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή ο οποίος απαντά εντός 24ώρου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στη φόρμα επικοινωνίας.

Λογισμικό:

Η υπηρεσία αποτελεί προϊόν ελεύθερου λογισμικού ανοιχτού κώδικα όπως αναρτήθηκε ΕΔΩ. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται σε παρόμοια μορφή σε πολούς ιστοχώρους στο διαδίκτυο (ή Δήμους ανά την επικράτεια) και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συσχετιστή ο ένας ιστόχωρος με τον άλλο.

 

icons8-facebook-100 

Βρείτε μας στο Facebook

icons8-home-address-150

Nafplio Tour

icons8-benzene-ring-100-3

Texnikonaf.gr

icons8-recycle-100

ΕΕΔΣΑ

icons8-youtube-100

Youtube Channel

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.