• +2752 0 25473
  • +30 6984438413
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 09:00 - 21:00

Τεχνικός ασφαλείας

Ανάληψη καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις. Εκπόνηση Γραπτής Εκτίμησης Επαγγελματικών κινδύνων (ΓΕΕΚ) και παρακολούθηση της πορείας της επιχείρησης.

Ανάληψη καθηκόντων

Εμπειρία 15 ετών σε ανάληψη καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε βιομηχανία, ΟΤΑ, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με 1 ή 500 εργαζόμενους.


Αναλαμβάνουμε καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας σε:

Βιομηχανίες

Παρακολουθούμε τις θέσεις εργασίας, προτείνουμε μέτρα με στόχο την τήρηση της νομοθεσίας, τη μείωση των εργασιακών κινδύνων, την πρόληψη ατυχημάτων και τη μείωση του κόστους.

Καταστήματα

Μέσω ειδικού λογισμικού και επιτόπιων ελέγχων παρακολουθούμε την τήρηση του εγχώριου πλαισίου (Ν. 3850/10) και ενημερώνουμε εγκαίρως για την αναγόμωση πυροσβεστικών μέσων, την παροχή μέσων ατομικής προστασίας και γενικά όλων των υποχρεώσεων της νομοθεσίας.

Τουριστικά καταλύματα

Ο τουρισμός αποτελεί τον τομέα που απασχολείται πληθώρα εργαζομένων. Εξαιτίας της μεγάλης τουριστικής κίνησης παρατηρούνται και αυξημένοι κίνδυνοι στην εργασία. Αναλαμβάνουμε την πλήρη παρακολούθηση των επιχειρήσεων και του εγχώριου πλαισίου.

Γραφεία

Η τήρηση μέτρων ασφαλείας δεν περιορίζεται μόνο σε βιομηχανικούς ή βιοτεχνικούς χώρους. Μικρότεροι αλλά υπαρκτοί κίνδυνοι βρίσκονται και σε γραφεία ή ιατρεία.

Εξειδικευμένες επιχειρήσεις

Παροχή υπηρεσιών πρόληψης σε ειδικά έργα και δραστηριότητες όπως εργοτάξια, προσωρινές δομές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, δομές διαχείρισης απορριμμάτων.

Γ.Ε.Ε.Κ.

Η Γραπτή Εκτίμηση Επαγγελματικών Κινδύνων αποτελεί το γραπτό σχέδιο της επιχείρησης στην αντιμετώπιση των εργασιακών κινδύνων. Αποτελεί υποχρέωση των εργοδοτών είτε αναθέτουν τις εργασίες του Τεχνικού ασφαλείας σε τρίτα πρόσωπα (μηχανικούς) είτε αναλαμβάνουν οι ίδιοι τα καθήκοντα.

Εκπονούμε δωρεάν τη μελέτη σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση που αναλαμβάνουμε ως τεχνικοί ασφαλείας.

This image for Image Layouts addon

Εργασιακή ασφάλεια

Η μείωση του εργασιακού κινδύνου ξεκινά από την πρόληψη.

Αρχικά καταγράφουμε τις θέσεις εργασίας.

Έπειτα εκτιμούμε τους ενδεχόμενους κινδύνους ανά κτίριο και θέση εργασίας.

Τέλος μετρούμε με ειδικούς "δείκτες" την πιθανότητα, συχνότητα και έκθεση στους παράγοντες κινδύνου εκτιμώντας τελικά τις τιμές επικινδυνότητας.

Με βάση αυτές τις τιμές προτείνουμε μέτρα πρόληψης.

Ελέγχουμε την τήρηση των μέτρων αυτών στην επιχείρηση.
Τηλέφωνο
+30 2752025473
+30 6984438413
Διεύθυνση
Αγαπητού 1, 21100 Ναύπλιο
Αργολίδα, Π. Πελοποννήσου
Δήμος Ναυπλιέων
Ελλάδα
Εργάσιμες ώρες

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00
Κυριακή: κατόπιν συννεόησης

Επικοινωνία

Please make sure that, re-captcha pluging is enabled

© 2024 Λάμπρος Καρούντζος - Τεχνικό γραφείο